Jubileum Notatieboekje

Beste schakers,

Jullie zullen hopelijk aangenaam verrast zijn nu jullie dit jubileum-notatieboekje in de brievenbus vinden.
Dat uitgerekend ons 100-jarig bestaan samenvalt met Covid-19 heeft allerlei plannen in de war geschopt. Jeroen Venema, lid van de jubileumcommissie en onvermoeibaar redacteur van de Kleine Kwaliteit,

bedacht dat we wel alvast een jubileum-notatieboekje konden laten maken. Hij vond een uitgever hiervoor en verzon het jubileum-logo. (Waar we ook de website mee opgetuigd hebben.) Maar ja, voorlopig geen schaken op de school, dus wat te doen met die mooie boekjes?
Ook hier had Jeroen wel een oplossing voor. Hij zou de boekjes gaan rondbrengen, of beter gezegd zijn hele gezin werd ingezet voor verpakking en distributie. We weten niet of dat op 100% vrijwillige basis was, maar hij stuurde ons een foto waarop alleen maar vrolijke gezichten te zien zijn:


Uit diverse reacties kunnen we opmaken dat dit initiatief zeer gewaardeerd wordt. Daarom drie hoeraatjes voor degenen die dit mogelijk hebben gemaakt.

Tenslotte hopen we dat we zo snel mogelijk weer live kunnen gaan schaken in de Kastanjelaanschool en dat we elkaar weer eens zien. En dat we later in het jaar het 100-jarig bestaan van onze vereniging kunnen opluisteren met een aantal activiteiten.


Bestuur SV Leiderdorp